Gelaatsverzorgingen

In samenwerking met Environ

Wij gebruiken enkel producten van de hoogste kwaliteit. 

Dr. Des Fernandes was in de jaren ’80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen. Als plastisch chirurg deed hij heel wat onderzoeken en ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorgingingsproducten te maken voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht je leeftijd, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

700x850-min

Ionzyme® DFII

The next level!

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DFII apparaat leiden tot langdurige resultaten.  Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen om uw huid terug in topconditie te brengen. Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie.

PCA Skin

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van
geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het ontwikkelen van milde en toch
zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten.
Al 2 decennia werkt PCA Skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van
esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid vanuit cellulair niveau.

Meer info? Bel ons gerust!