Gelaatsverzorgingen met Environ en de verzorgende make-up van Jane Iredale

Het is een eer om te mogen werken op het grootste orgaan van het lichaam, zijnde je huid.

Wanneer je klassiekere vettere crèmes smeert, mag je huid lui zijn. Je verzacht dan namelijk je bovenste huidlaag maar binnenin mogen je cellen slapen.
De huideigen ingrediënten van de wetenschappelijk onderbouwde producten van Environ gaan je huidconditie stimuleren zodat je nieuwe cellen gezonder en sterker zijn dan de vorige. Het is zoals een fitness voor uw huid. Niemand start met het lopen van een marathon maar met een ‘Start to run’. Je begint dus met lage concentraties en bouwt dan verder op.

imc_trio_horizontal_hr
Het unieke vitamine A-Step-up system van Environ laat je huid geleidelijk aan wennen aan steeds hogere concentraties vitamine A en andere ingrediënten die nodig zijn om je huid te voeden en het dagelijkse tekort aan te vullen, ongeacht je leeftijd. Zo blijft je huid gezond, sterk en soepel.
Vitamine A wordt echter afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en je hebt er vaak een tekort aan. Dit kan echter aangevuld worden dankzij de vitaminen en voedingsstoffen van het Advanced Nutrition Programme (ANP) om je huid van binnenin te ondersteunen en de werking van de producten van Environ te versterken; een synergie in de zuiverste vorm!.
Dé kers op de taart is de minerale make-up van Jane Iredale, de meest gezonde make-up die een mooie huid kan dragen.
Met plezier ga ik regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze wetenschap

Laser-ontharing

Met veel interesse heb ik altijd de ontwikkeling opgevolgd van de apparatuur voor haarreductie. Vanaf het moment dat Lumenis®️ op de markt kwam met de Diodelaser die alle goedkeuringen van de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA had verkregen besloot ik de Lightsheer aan te kopen voor mijn schoonheidssalon. Amadea werd daarmee pionier.

Nu, vele jaren en tevreden klanten later is het tijd voor de volgende generatie en stel ik met trots de Lightsheer Duet voor.

De naam zegt het al, bovenop de gekende Chill-tip technologie is de Duet verrijkt met een Vacuum-Assist Tip. Deze trekt vacuüm en behandeld 9x meer oppervlakte in 1 puls waardoor de behandeling doeltreffender, veiliger en comfortabeler wordt ervaren.

Enige Diode laser die voldoet aan de geleverde beschrijving waardoor ik jarenlang kan vasthouden aan mijn beloftes voor permanente haarreductie.

Permanente make-up

Meer dan 25 jaar geleden begon ik mijn avontuur in het domein van de permanent make-up. Eerst volgde ik cursussen  in België en Nederland om dan in Duitsland (München) mijn opleiding te vervolledigen  bij het instituut “Long Time Liner”. Dit instituut behoort tot de absolute top in Europa en ontwikkelde een uniek apparaat dat algemeen beschouwd wordt als de “Rolls Royce” onder de PMU apparaten .

Dankzij de combinatie van waardevolle opleidingen kan ik een unieke werkwijze aanbieden.

Door jaren met hetzelfde merk (uit Hawaï) van kwaliteitsvolle pigmenten (met FDA certificaat) te werken weet ik perfect hoe na verloop van tijd de kleuren vervagen.

Als kleurenconsulente kan ik jullie wegwijs maken in een uitgebreid kleurenpalet.

Om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen heb ik ervoor gekozen samen te werken met een beëdigt arts.