Ontstaan van Environ 

Dr. Des Fernandes was in de jaren ’80 pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen. Als plastisch chirurg deed hij heel wat onderzoeken en ontdekte dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorgingingsproducten te maken voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht je leeftijd, huidtype en huidkleur.

Ionzyme® DFII

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DFII apparaat leiden tot langdurige resultaten.  Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen om uw huid terug in topconditie te brengen. Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie.

Cool peeling systeem

Het Environ “Cool Peeling System” is een doeltreffende methode van “milde” peelings die wekelijks of zelfs dagelijks toegepast kunnen worden. Dit systeem met zuren in lage concentratie is veilig en efficiënt. Het brengt de huid in optimale gezondheid en bevordert de opname van de Environ® producten. Deze peelings zijn ideaal voor de behandeling van littekens, ruwe huidtextuur, huidveroudering, door zon beschadigde huid, gedehydrateerde huid en puistjes.

Foreo

De Foreo is het meest krachtige en doeltreffende reinigingsapparaat ooit en is geschikt voor alle huidtypes. De 2 motoren in het toestel zorgen voor 8000 pulsaties per minuut en verwijderen hiermee 99.5% van de onzuiverheden op je huid! De Foreo maakt onderdeel uit van elke gelaatsverzorging.

De Roll-CIT

Rollen is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid waardoor je op een korte tijd heel mooie resultaten bereikt, zowel thuis als in het instituut!

Environ heeft 2 rollers in het assortiment: de Cosmetic Roll-CIT heeft 126 naaldjes met een lengte van 0.1mm en de Gold Roll-CIT heeft 260 naaldjes met een lengte van 0.2mm.

Door de microperforaties, worden de kostbare ingrediënten die in je producten zitten maar liefst 3000% beter opgenomen door je huid.

Richtprijzen

Gelaatsverzorging vanaf € 62 (startbehandeling). Startbehandeling omvat een volledige verzorging met persoonlijk advies voor de verdere opbouw van de gelaatsverzorgingen. Mogelijkheid tot gelaats-ontharingen en verven van wimpers en wenkbrauwen tijdens de verzorging.